A termék a kosárba került.
0 Ft

Optima-5 fegyverszekrény

Fő kategória >Fegyvertárolók >Optima-5 fegyverszekrény

-39%
Optima-5 fegyverszekrény

Mabisz S1 kategória
Kulcsos vagy elektronikus számzárral

 
129 900 Ft
Akció: 79 000 Ft
Kezdete: 2017.12.01
A készlet erejéig!

Optima-5 fegyverszekrény: Ha elsődleges a biztonság

 Optima-5 fegyverszekrény: Ha elsődleges a biztonságMegbízható fegyverszekrényre van szüksége, de nem tudja biztosan, hogy melyik való Önnek, melyiket tervezték az Ön igényeire? Jöjjön és nézzen szét fegyvertárolóink között. Hadd ajánljuk Önnek az Optima 5 fegyverszekrényt. Mit tud az Optima 5, ami miatt érdemes kipróbálni?

Az Optima 5 fegyverszekrény akár hosszú csövű golyós, valamint sörétes fegyverek és lőszerek tárolására alkalmas. Ezen tulajdonságai alapján elsősorban a vadászoknak lehet remek választás, de a hasonló paraméterű fegyvereket használó sportlövészeknek is ideális választás.

Fegyverei tárolását az előírt szabályoknak megfelelően betarthatja egy ilyen fegyverszekrény megvásárlásával és használatával! Biztonságos, megbízható megoldást nyújt, speciális kialakítása, megerősített falai, kulcsos vagy elektronikus számzára gondoskodnak arról, hogy illetéktelenek ne férjenek az itt tárolt fegyverekhez hozzá. Végül, de nem utolsósorban, az Optima 5 fegyverszekrény ára is kedvező! Kérdéseivel és észrevételeivel keressen fel minket a megadott elérhetőségeink valamelyikén!