Telefon/Viber/WhatsApp: +3620 99 33 999  |  e-mail: info@trezordepo.hu  |  Ingyenes visszahívás kérése

 

Fegyvertárolók

Pisztolykazetták

A fegyverekről és lőszerekről szóló törvény szerint rövid lőfegyvert (pisztolyt) falhoz, padlóhoz vagy szekrényhez rögzített, komolyabb erőhatásnak ellenálló anyagból készült és biztonsági zárral ellátott dobozban kell tárolni. Ilyenek a pisztolytartó kazetták. Mindegyik fegyverkazetta el van látva beépített lőszertartóval. A pisztolytartó fedele és a lőszertartó doboz külön kulccsal záródik. Karcoktól a szivacsbetét védi a fegyvert. Mindegyik fegyverkazetta hordozó füllel készül.

Fegyverszekrények

A fegyverekről és lőszerekről szóló törvény szerint hosszú lőfegyvert (puskát) falhoz, padlóhoz vagy szekrényhez rögzített, komolyabb erőhatásnak ellenálló anyagból készült és biztonsági zárral ellátott szekrényben kell tárolni.

A fegyver nem játék! Válassza a legbiztonságosabb tárolóinkat, hogy ne okozzon soha balesetet fegyvere!

Fegyverszekrények akciós áron

 

Fegyverszekrények akciós áronHabár a fegyverek birtoklása nálunk nem olyan elterjedt, mint nyugaton és az ehhez kötődő szabályok is eltérőek, mégis vannak olyanok, akik hivatásukból vagy hobbijukból adódóan különféle típusú és nagyságú fegyvereket tartanak otthon vagy a munkahelyen.

Ezeket a fegyvereket szakszerűen és biztonságosan kell tárolni annak érdekében, hogy a tartásuk a vonatkozó szabályoknak megfelelően szabályos legyen, és ne okozzanak fölösleges balesetet.

Keressen minket bizalommal, hiszen sok egyéb termékünk mellett különféle méretű fegyverszekrényeket vagy pisztolykazettákat is megrendelhet tőlünk! Az általunk kínált fegyverszekrények megerősített anyagból készülnek, acélból, duplafalú kivitelben, megbízható hevederekkel. A fegyverszekrények kulcsos változatban vagy elektronikus zárral is rendelhetőek. Egyaránt betörés- és felfúrás biztosak, így csak az férhet a szekrényekben tárolt fegyverekhez, akinél a kulcs vagy a nyitókód van.

Tökéletes biztonságot vásárol, ha a mi fegyverszekrényeinket választja, most ráadásul akciós áron!

 

 

Biztonságosan szeretné tárolni fegyvereit? Válassza a Cabinet fegyverszekrényt!

 

Biztonságosan szeretné tárolni fegyvereit? Válassza az Artemisz fegyverszekrényt!Aki rendelkezik fegyvertartási engedéllyel, tisztában van azzal, hogy mennyire szigorú jogszabályoknak kell megfelelnie, amelyek kiterjednek például a tárolási körülményekre is, emiatt kiemelt figyelmet kell fordítani arra, hogy zárt helyet találjon a fegyver tárolására!

Ha nem szeretne visszaélni fegyvertartási engedélyével, és a jogszabályoknak megfelelően járna el, vásároljon Cabinet fegyverszekrényt kínálatunkból! A termékekkel garantált a biztonságos tárolás, ezáltal senki testi épségét nem kockáztathatja, így nem kerülhet szembe a törvénnyel sem! A Cabinet fegyverszekrények kellő helyet biztosítanak fegyvere számára, így a kiegészítő eszközök is elférnek bennünk! A termék rendkívül kedvező áron elérhető.

Éljen a vissza nem térő lehetőséggel, tárolja fegyvereit biztonságos eszközök segítségével, vásároljon Cabinet fegyverszekrényt!

 

 

Fegyverszekrény biztonsági cégek részére is

 

Fegyverszekrény biztonsági cégek részére isBiztonsági cégek esetében, ahol fegyveres őrök dolgoznak, nagyon fontos a fegyverek megfelelő, szigorú szabályokhoz kötött tárolása. Cégünk ehhez kínál többféle méretben fegyverszekrényeket, melyek minden előírásnak maximálisan megfelelnek.

Egy olyan biztonsági cég esetében, ahol több fegyvert kell tárolni, elsődleges szempont a biztonságos tárolás. Ez nem is csak a dolgozók védelme érdekében fontos, gondolnunk kell egy esetleges betörésre, vagy komolyabb támadásra is. Gondoskodni kell arról is, hogy ilyen esetben se kerülhessen fegyver illetéktelenek kezébe. Fegyverszekrényeink komolyabb erőhatásoknak is ellenállnak, és biztonsági zárral vannak ellátva. Érdemes lehet a fegyvereket több helyiségben is tárolni, de természetesen mindenhol a megfelelő fegyverszekrényben!

Minőségi, biztonságos fegyverszekrényekért forduljon hozzánk bizalommal! Termékeinkkel kapcsolatos bővebb információért keresse bátran kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésére!