Telefon/Viber/WhatsApp: +3620 99 33 999  |  e-mail: info@trezordepo.hu  |  Ingyenes visszahívás kérése

 

Széfek

SZÉFEK, olyan önálló, szabadon álló termékek, melyeket aljzathoz vagy hátfalhoz rögzíthetünk. Bútorba, polcra elhelyezve, azokat átfúrva szintén megoldható a rögzítésük. A biztosító társaságok 5 000 N (500 kg) lefeszítő erőnek ellenálló módon, épületszerkezeti tartóelemhez való rögzítést írnak elő.
Forgalmazunk szimplafalú és duplafalú típusokat. A duplafalú széfek jóval hosszabb ideig álnak ellen vágásnak és fúrásnak, illetve a falak között hőszigetelés található, ezért mérsékelten tűzállóak is. A komolyabb széfek rendelkeznek fúrásvédelemmel. Ez azt jelenti, hogy az ajtólap és a zárszerkezet között egy speciálisan edzett acéllap található. Ez hagyományos fúrószárral nem vagy csak nagyon nehezen és lassan fúrható. Zárszerkezet lehet kulcsos zár vagy elektronikus számzár. Biztonságtechnikai különbség a zárak között elhanyagolható, a fő különbség a kényelem. A kulcsos zárak olcsóbbak, de a kulcs hordozásával, elvesztésével, eltörésével számolni kell. Érdemes modern, biztonságos elektronikus zárat választani, ahol az Ön által beállított kóddal nyithatja a széfet problémamentesen.
Ebben a termékkategóriában a biztosítási értékhatár max. 3/6 millió Ft. 
Amennyiben ennél magasabb biztosítási értékhatárú terméket keres, tekintse meg a "Páncélszekrények" menüpontot.

Biztonságban szeretné tudni értékeit? Vásároljon trezort otthonába!

Biztonságban szeretné tudni értékeit? Vásároljon trezort otthonába!Az emberek otthonukból távozva mindig aggódnak, vajon nem jutnak-e az ingatlanban tárolt értékeik illetéktelen behatolók kezébe? E kérdés főként azokat foglalkoztatja, akik kevésbé forgalmas részen vagy veszélyes környéken laknak, ezért nekik különösen érdemes a trezor vásárlás mellett dönteni.

Természetesen a trezor beszerzése azoknak is előnyös választás lehet, akiknek fontosak megszerzett anyagi javaik, de már nem bíznak a pénzintézetek biztonsági feltételeiben. Nem véletlen, hogy manapság ugrásszerűen nőtt a kereslet a trezorok iránt, hiszen a banki világból nap mint nap negatív információkat lehet hallani. Ha kínálatunkból vásárol trezort, garantált a százszázalékos a védelem, hiszen a legújabb biztonságtechnikai rendszerrel rendelkeznek termékeink!

Válassza ki az igényeinek megfelelő trezort, tudja biztonságban ékszereit, pénzét, iratait! Szerezze be még ma kínálatunkból a védelmet nyújtó eszközt, és kérdéseivel keressen minket bizalommal!

Miért döntsön a széf vásárlása mellett?

Miért döntsön a széf vásárlása mellett?Manapság a bizonytalan banki világ és a növekvő bűnözés miatt az emberek saját maguk szeretnének gondoskodni megtakarításaikról, egyéb értékeikről, ehhez pedig valóban hatékony eszközt keresnek, hiszen a különböző otthoni rejtekhelyek már nem nyújtanak garanciát semmi ellen. Ha Ön is úgy érzi, hogy nem bízhat senkiben, vásároljon széfet választékunkból!

A széfek a leghatékonyabb megoldást nyújtják az értékvédelem terén, így ahhoz, hogy megtakarításait, értékes ékszereit megóvja, nem kell egyetlen szolgáltatást sem igénybe vennie, hiszen otthonában, biztonságban tárolhatja mindezeket, és akkor fér hozzájuk, amikor szeretne.

Mivel a vásárlók részéről folyamatosan növekednek az igények a széfeket illetően, ehhez alkalmazkodni szeretnének a gyártók is, ezért mostanság maximálisan biztonságos és igen változatos kialakítású termékeket lehet felfedezni e téren.

Ne kockáztasson, tudja távollétében is biztonságban értékeit, döntsön széf vásárlása mellett! Tekintse meg kínálatunkat, és ha bármilyen kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!