Telefon/Viber/WhatsApp: +3620 99 33 999  |  e-mail: info@trezordepo.hu  |  Ingyenes visszahívás kérése

 

Tűzálló termékek

Olyan önálló, szabadon álló széfek, melyeket aljzathoz vagy hátfalhoz rögzíthetünk. Bútorba, polcra elhelyezve, azokat átfúrva szintén megoldható a rögzítésük. A biztosító társaságok 5 000 N (500 kg) lefeszítő erőnek ellenálló módon, épületszerkezeti tartóelemhez való rögzítést ínak elő.
A tűzálló széfek duplafalúak, a dupla fal közt hőszigetelő anyaggal kitöltve. Zárszerkezet lehet kulcsos zár vagy elektronikus számzár. Biztonságtechnikai különbség a zárak között elhanyagolható, a fő különbség a kényelem. A kulcsos zárak olcsóbbak, de a kulcs hordozásával, elvesztésével, eltörésével számolni kell. Érdemes modern, biztonságos elektronikus zárat választani, ahol az Ön által beállított kóddal nyithatja a széfet problémamentesen.
Ebben a termékkategóriában a biztosítási értékhatár max. 3/6 millió Ft. Amennyiben ennél nagyobb értéket szeretne biztonságosan tárolni, úgy a Páncélszekrények menüpont alatt talál megfelelő paraméterekkel rendelkező terméket.

Ha önnek is fontos, hogy széfje rendelkezzen tűz elleni extra védelemmel is,  válogasson ebben a kategóriában található termékeink közül!