Telefon/Viber/WhatsApp: +3620 99 33 999  |  e-mail: info@trezordepo.hu  |  Ingyenes visszahívás kérése

 

Tűz és vízálló kazetták, tasakok


12termék 112

Tűz- és vízálló kazetták dokumentumai épségéért!

 

Tűz- és vízálló kazetták dokumentumai épségéért!Korábban, ha valamit szerettek volna megóvni őseink, az íróasztal fiókba zárták vagy mázsás páncélszekrényben tárolták. Szerencsére ma már ennél több és egyszerűbb lehetőségből válogathatnak azok, akik személyre szabott, praktikus és biztonságos megoldásokat keresnek. Ilyen a tűz- és vízálló kazetta is, amit kifejezetten dokumentumok, illetve különféle adathordozók biztonságos tárolására terveztek.

Sosem lehetünk elég óvatosak, különösen akkor nem, ha olyan tárgyakra kell gondot fordítanunk, amik egyedi darabok, amik fontos adatokat, bizalmas információkat tartalmaznak, és amikből esetleg még másolatot sem őrzünk.

A tűz- és vízálló kazetták segítségével, illetve használatával gondoskodhatunk arról, hogy a bennük tárolt dokumentumok és adathordozók csak az arra illetékesek számára legyenek hozzáférhetőek. Ezen kívül egy meglepetésszerűen bekövetkező baleset során sem sérülhetnek, illetve semmisülhetnek meg.

Válogasson többféle tűz- és vízálló kazettánkból, és rendelje meg az igényeinek megfelelő, maximálisan biztonságos terméket!